...
Kettlebell wordt opgetild. Twee handen houden de kettlebell vast.Op de achtergrond meerdere kettlebells die vastgehouden worden.

Online transformatie coaching

Vervelend hé, die onzekerheid over je lichaam. Je wilt een gespierd lichaam, net als de andere mensen in de gym, maar het lukt je niet om gespierder te worden. Online vind je voedings plannen en een trainingsplan dat belooft dat je vet verliest en aankomt in spiermassa. Toch leveren je voeding en de trainingssessies niet het gewenste resultaat.

Je wilt snel fit worden, je conditie verbeteren en gewicht verliezen. Hoe kun je verantwoord afvallen en vet verliezen, zodat jij je niet meer onzeker voelt over jezelf? Het antwoord is: online transformatie coaching.

Schott Coaching kent geen grenzen

Ook jij kunt gewicht verliezen, je conditie verbeteren en gespierd worden. Met de online begeleidingvan mij –transformatiecoach Yorick Schott –is een fit en strak lichaam binnen handbereik. Voortaan sta jij vol zelfvertrouwen in je schoenen. Mét die leuke kleding aan, die je nu niet durft te dragen. Of juist zonder shirt in de gym, zodat iedereen ziet hoe gespierd je bent.

Rekeninghouden met locatie en agenda is verleden tijd. De locatieonafhankelijketransformatiecoaching is letterlijk grenzeloos en daardoor het efficiëntst. Jij traint waar en wanneer je wilt en ik sta 24/7 voor je klaar.

Kom je nu uit de buurt van Rotterdam en wil je fysiek samen trainen met een personal trainer? Dan is mijn personal training in Rotterdam wat voor jou!

Niet (alleen) lullen, maar trainen

Helemaal klaar met coaches en personal trainers die veel praten, maar weinig doen? Bij Schott Coaching gaat het gas erop! Vol power gaan we aan de slag om samen het beste in jou naar boven te halen. Natuurlijk gaan we eerst in gesprek. Op basis van jouw geschiedenis en wensen maak ik een uniek, 100% persoonlijk fitness planen voedingsplan. En daarna is het tijd voor actie! Na een vrijblijvend informatiegesprek start het coachingstraject van Schott Coaching binnen 24 uur. Je ontvangt je persoonlijke fitnessplan en voedingsplan, en een duidelijke instructievideo. Zo ben je helemaal klaar voor de start.

Bankdrukken in de gym door client van Schott Coaching. De transformatiecoach staat achter de liggende vrouw en pakt de halter met gewichten aan.

zo gaan we van start

Contact

Plan een bel afspraak in.
Direction Arrows
Stap 1

Intake

Tijdens het (vrijblijvende) intakegesprek komen we tot een plan van aanpak dat het best bij jou past.
Direction Arrows
Stap 2

Snelle start

Binnen 24 uur start de coaching op.
Direction Arrows
Stap 3

Video uitleg

Je ontvangt een complete video-uitleg van het proces. Ik laat je zien hoe wij samenstarten met de online coaching.
Stap 4

Contact

Plan een bel afspraak in.
Stap 1

Intake

Tijdens het (vrijblijvende) intakegesprek komen we tot een plan van aanpak dat het best bij jou past.
Stap 2

Snelle start

Binnen 24 uur start de coaching op.
Stap 3

Video uitleg

Je ontvangt een complete video-uitleg van het proces. Ik laat je zien hoe wij samenstarten met de online coaching.
Stap 4
Levensveranderende lichaamstransformatie. Voor-en-na-foto van transformatie coaching proces. Man verliest vet en komt aan in spiermassa.

Wekelijkse monitoring en 24/7 support via WhatsApp

Vanaf nu kom je elke dag een stapje dichter bij dat strakke lichaam waar je van droomt. Met je persoonlijke trainingsschema train je in je eigen gym. Zo ga je sterker worden, je conditie verbeteren en je fit voelen. Het voedingsplan geeft inzicht in je voedingsbehoeftes. Appeltje-eitje! En heb je hulp nodig, dan kun je 24/7 appen.

Wekelijks analyseren we samen jouw voortgang aan de hand van het check-in-document. Hiervul je bijvoorbeeld je gewicht en lichaamsomtrekken in. Daarnaast stuur je foto’s en trainingsvideo’s. Op deze manier werken we toe naar een duurzame transformatie, waarbij je niet meer terugvalt in oude patronen.

Zie je het even niet meer zitten? Dan plannen we gelijk een call: ik zorg ervoor dat we je probleem vinden en direct tackelen. Jij krijgt altijd weer de motivatie voor je lichaamstransformatie. Benieuwd naar de lichaamstransformaties en resultaten van de personal training onder leiding van Schott Coaching?

Wat zeggen klanten over ons?

youri van leeuwen
youri van leeuwen
2023-01-16
Super goeie ervaring aan de coaching van Yorick!! Mega veel info en tips gekregen omtrent van voeding en training. Echt een aanrader!! Goeie communicatie wijze en duidelijke schema's.
Lisa de Wit
Lisa de Wit
2023-01-16
Ik krijg nu iets langer dan 1.5 jaar PT van Yorick. Na jaren lang zelf te hebben geprobeerd om af te vallen d.m.v verschillende diëten en pogingen tot sporten was het tijd voor verandering. Yorick heeft mij laten zien dat je met een normale voedingspatroon en mindset heel ver kan komen. Door de juiste tools te geven (voedings en trainingsschema's, maar ook zijn beschikbaarheid voor advies/vragen en hulp) ben ik in 10 maanden 30 kilo afgevallen. Daarna werd ik zwanger en heeft Yorick mij hier in super begleid zodat ik fit bleef tijdens mijn zwangerschap en dit het herstel bevorderde na de bevalling. Yorick heeft aandacht voor jou als persoon en voor je doelen die je graag wilt behalen!
Jamie Stal
Jamie Stal
2023-01-16
Yorick is een zeer goede coach, heeft veel kennis van wat hij doet. Waar jij vast loopt met training/voeding weet hij er wel een oplossing voor te vinden. Ook maakt hij veel tijd voor je vrij en kun je hem altijd berichten als je iets wilt vragen of weten. Heeft mij enorm geholpen👍🏻
Engin kilic
Engin kilic
2023-01-13
Yorick is een geweldige coach op vrijwel elk gebied. Hij is professioneel, flexibel en erg persoonsgericht. Persoonlijk ben ik fysiek en mentaal veel sterker geworden dankzij Yorick. Hij heeft heel veel kennis en is echt een fijne coach om mee samen te werken.
Andrea Gale C. Sinconiegue
Andrea Gale C. Sinconiegue
2022-12-14
I experienced a month of personal training with Yorick for muscle strengthening and knee recovery. I recovered faster with my knee dislocation (2x/week session) and got stronger with his trainings rather than my physiotherapy with a PT from my hospital. His sessions, detailed meal plans catered to your preferences, and (f) good advises are worth for his price.
Michelle Kies
Michelle Kies
2022-12-13
Toen ik bij Yorick terecht kwam had ik een heel ander beeld van “genieten” van het leven. Ik wilde eigenlijk alles blijven eten en drinken, maar óók een droomlichaam. Yorick heeft mij niet alleen geholpen met een trainingsschema, het fitnessen zelf en de juiste technieken aanleren etc., maar vooral ook met mijn denkwijze veranderen; Met mijn oude gewoontes zou ik simpelweg niet kunnen bereiken wat ik zou willen. Yorick is een échte begeleidende coach, iedere dag beschikbaar, ook als je er even helemaal doorheen zit. Ik kan niet anders zeggen: super fijne coach die ook goed naar jouw behoeften luistert zodat het persoonlijke coachingstraject passend blijft!
Yalda Munir
Yalda Munir
2022-12-13
Ik ben zelf 6 maanden lang gecoacht door Yorick! Hij is echt een top coach, hij heeft me op vele manieren erg veel begeleid zowel op fysiek niveau als mentaal niveau. Door hem kan ik nu eindelijk erg goeie stappen maken rond voeding en beweging wat ik hiervoor helemaal niet kon. Ook heeft hij me geleerd door te zetten en niet op te geven waar ik hem ontzettend dankbaar voor ben. Ik raad Schott coaching aan aan iedereen, het is helemaal topp! Yorick en zijn team zijn geweldig om mee samen te werken en erg vertrouwd!!
yongda liu
yongda liu
2022-11-15
Toen ik bij Yorick terecht kwam dacht ik dat ik wat hulp nodig had met de juiste voeding en training afstemmen. Uiteindelijk heb ik dit ook ontvangen. Maar wat mij voor bijblijf is de hulp die ik kreeg op psychologisch en sociaal gebied en dat ik een persoon ben geworden die waarde hecht aan zijn gezondheid en er ook zo uitziet en dat te durven communiceren naar anderen. Ik kan nu genieten van het eten met andere, mijn maaltijdsplan volgen en train een heel stuk harder. Dit zal ik voor de rest van mijn leven zal kunnen meenemen. Wat je doelen op fitness en voedingsgebied zal zijn, ik kan Yorick zeker aanbevelen om je daarbij te helpen!
kayleigh hasenbein
kayleigh hasenbein
2022-10-24
Hele fijne coach! Reageert heel snel en helpt echt heel goed, zeker een aanrader !!
Greet Wolthuis
Greet Wolthuis
2022-08-23
Topcoach! Ik heb een personal trainer in de arm genomen om mijn rug te versterken na jarenlange problemen en mijn shape wat te verbeteren. Yorick begeleidde mij supergoed, gaf enorm veel tips over voeding, liet mij tussen oefeningen door genoeg rust nemen (lastig!), was heel streng in mijn houding hoe ik een oefening uitvoerde, was puzzelen wat wel/niet goed ging maar heb er enorm veel baat bij gehad. Nu ga ik het zelf proberen maar zal zeker regelmatig even 'inchecken' bij hem.

Dwarsdijk 78

3078 JD Rotterdam

KVK: 74505785

Daarom kies je voor ons

Copyright © Schott coaching 2023 All Right Reserved | Powered by Rouan.nl

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.