...

over mij

yorick Schott

Op het punt waar jij nu staat, daar stond ik ook. Tien jaar geleden voelde ik me onzeker over mijn lichaam. Ik wilde gespierder worden en vroeg me af hoe ik kon groeien. Zoals zovelen klooide ik wat aan. Naar de gym, proteïne shakes tanken, bunkeren, te veel trainen, constant trainingsschema’s afwisselen, duizenden supplementen slikken; allemaal zonder duidelijk plan.

Mijn ego stond me in de weg en ik ging een aantal keer vol op mijn bek –letterlijk en figuurlijk. Gelukkig kon ik mijn ego aan de kant zetten. In plaats van te trainen zonder plan, zocht ik de verdieping op.  

Ik volgde gerichte opleidingen en cursussen. Met mijn ervaring ontdekte ik manieren van trainen die wel werken en de bijbehorende voedingsbehoeftes. Een schot(t) in de roos! Vanaf toen boekte ik wel progressie. En dat niet alleen: ik onderging een complete transformatie.

Ook jij kunt een levens veranderende transformatie ondergaan. Met Schott Coaching help ik je hierbij.

Yorick Schott in zwarte sportkleding in de gym. Hij staat zelfverzekerd met zijn handen in zijn zij en kijkt schuin naar achter.

Schott coaching

Schott Coaching biedt locatie onafhankelijke coach trajecten gericht op transformaties. Het bedrijf is opgericht door mij –Yorick Schott. Misschien ken je me al van Instagram of de Men’s Physiquewedstrijden waaraan ik deelneem. Ik ben nu acht jaar lang personal trainer in Rotterdam en verzorg personal training in Basic-Fit gym IJsselmonde Dwarsdijk.  

Voor mijn gevoel haalde ik nog niet alles eruit wat erin zit: tijd voor een transformatie (haha!) naar online transformatiecoaching. Hierdoor kan ik nog meer mensen helpen met afvallen, spiermassa opbouwen en het ondergaan van een lichaamstransformatie. Door middel van online coaching begeleid ik mensen vanuit heel het land naar een fit en strak lichaam. Maar wat ik bied, is niet gewoon online fitness coaching. In tegenstelling tot online fitness coaches richt ik me ook op een stukje mindset. Voor een duurzame verandering is –naast lichamelijke progressie –een mentale transformatie van cruciaal belang.

no-nonsense aanpak

Tijdens mijn opleiding bij de marine leerde ik de nodige discipline en die breng ik je graag bij. Dit klinkt misschien wat hard. Natuurlijk hoef je niet naar me te salueren. Het is niet voor niks dat ik ben weggegaan bij defensie. Ik hou bovenal van een mensgerichte aanpak. Jouw wensen en behoeftes staan centraal in zowel de personal training in Rotterdam als de online transformatiecoaching. Maar heb je een schop onder je hol nodig om je doelen te bereiken, dan geef ik die. Alleen figuurlijk natuurlijk: ik heet geen Schop Coaching, maar Schott Coaching. We moeten het wel leuk houden!

PROFESSIONEEL NIVEAU

Schott Coaching zit nooit stil. Zoals ik jouw ontwikkeling belangrijk vind, vind ik het noodzakelijk dat ik mezelf als personal trainer en transformatiecoach verder blijf ontwikkelen. Sinds 2023 houdt Schott Coaching zich naast amateurs ook bezig met topsporters. De professionele basketballers van Feyenoord bijvoorbeeld. Als performance coach begeleid ik hen naar de top. 

Genoeg over mij. Ik ben erg benieuwd naar jouw verhaal, laten we ontdekken of er een klik is!

Transformaties

Wat zeggen klanten over ons?

youri van leeuwen
youri van leeuwen
2023-01-16
Super goeie ervaring aan de coaching van Yorick!! Mega veel info en tips gekregen omtrent van voeding en training. Echt een aanrader!! Goeie communicatie wijze en duidelijke schema's.
Lisa de Wit
Lisa de Wit
2023-01-16
Ik krijg nu iets langer dan 1.5 jaar PT van Yorick. Na jaren lang zelf te hebben geprobeerd om af te vallen d.m.v verschillende diëten en pogingen tot sporten was het tijd voor verandering. Yorick heeft mij laten zien dat je met een normale voedingspatroon en mindset heel ver kan komen. Door de juiste tools te geven (voedings en trainingsschema's, maar ook zijn beschikbaarheid voor advies/vragen en hulp) ben ik in 10 maanden 30 kilo afgevallen. Daarna werd ik zwanger en heeft Yorick mij hier in super begleid zodat ik fit bleef tijdens mijn zwangerschap en dit het herstel bevorderde na de bevalling. Yorick heeft aandacht voor jou als persoon en voor je doelen die je graag wilt behalen!
Jamie Stal
Jamie Stal
2023-01-16
Yorick is een zeer goede coach, heeft veel kennis van wat hij doet. Waar jij vast loopt met training/voeding weet hij er wel een oplossing voor te vinden. Ook maakt hij veel tijd voor je vrij en kun je hem altijd berichten als je iets wilt vragen of weten. Heeft mij enorm geholpen👍🏻
Engin kilic
Engin kilic
2023-01-13
Yorick is een geweldige coach op vrijwel elk gebied. Hij is professioneel, flexibel en erg persoonsgericht. Persoonlijk ben ik fysiek en mentaal veel sterker geworden dankzij Yorick. Hij heeft heel veel kennis en is echt een fijne coach om mee samen te werken.
Andrea Gale C. Sinconiegue
Andrea Gale C. Sinconiegue
2022-12-14
I experienced a month of personal training with Yorick for muscle strengthening and knee recovery. I recovered faster with my knee dislocation (2x/week session) and got stronger with his trainings rather than my physiotherapy with a PT from my hospital. His sessions, detailed meal plans catered to your preferences, and (f) good advises are worth for his price.
Michelle Kies
Michelle Kies
2022-12-13
Toen ik bij Yorick terecht kwam had ik een heel ander beeld van “genieten” van het leven. Ik wilde eigenlijk alles blijven eten en drinken, maar óók een droomlichaam. Yorick heeft mij niet alleen geholpen met een trainingsschema, het fitnessen zelf en de juiste technieken aanleren etc., maar vooral ook met mijn denkwijze veranderen; Met mijn oude gewoontes zou ik simpelweg niet kunnen bereiken wat ik zou willen. Yorick is een échte begeleidende coach, iedere dag beschikbaar, ook als je er even helemaal doorheen zit. Ik kan niet anders zeggen: super fijne coach die ook goed naar jouw behoeften luistert zodat het persoonlijke coachingstraject passend blijft!
Yalda Munir
Yalda Munir
2022-12-13
Ik ben zelf 6 maanden lang gecoacht door Yorick! Hij is echt een top coach, hij heeft me op vele manieren erg veel begeleid zowel op fysiek niveau als mentaal niveau. Door hem kan ik nu eindelijk erg goeie stappen maken rond voeding en beweging wat ik hiervoor helemaal niet kon. Ook heeft hij me geleerd door te zetten en niet op te geven waar ik hem ontzettend dankbaar voor ben. Ik raad Schott coaching aan aan iedereen, het is helemaal topp! Yorick en zijn team zijn geweldig om mee samen te werken en erg vertrouwd!!
yongda liu
yongda liu
2022-11-15
Toen ik bij Yorick terecht kwam dacht ik dat ik wat hulp nodig had met de juiste voeding en training afstemmen. Uiteindelijk heb ik dit ook ontvangen. Maar wat mij voor bijblijf is de hulp die ik kreeg op psychologisch en sociaal gebied en dat ik een persoon ben geworden die waarde hecht aan zijn gezondheid en er ook zo uitziet en dat te durven communiceren naar anderen. Ik kan nu genieten van het eten met andere, mijn maaltijdsplan volgen en train een heel stuk harder. Dit zal ik voor de rest van mijn leven zal kunnen meenemen. Wat je doelen op fitness en voedingsgebied zal zijn, ik kan Yorick zeker aanbevelen om je daarbij te helpen!
kayleigh hasenbein
kayleigh hasenbein
2022-10-24
Hele fijne coach! Reageert heel snel en helpt echt heel goed, zeker een aanrader !!
Greet Wolthuis
Greet Wolthuis
2022-08-23
Topcoach! Ik heb een personal trainer in de arm genomen om mijn rug te versterken na jarenlange problemen en mijn shape wat te verbeteren. Yorick begeleidde mij supergoed, gaf enorm veel tips over voeding, liet mij tussen oefeningen door genoeg rust nemen (lastig!), was heel streng in mijn houding hoe ik een oefening uitvoerde, was puzzelen wat wel/niet goed ging maar heb er enorm veel baat bij gehad. Nu ga ik het zelf proberen maar zal zeker regelmatig even 'inchecken' bij hem.

Dwarsdijk 78

3078 JD Rotterdam

KVK: 74505785

Daarom kies je voor ons

Copyright © Schott coaching 2023 All Right Reserved | Powered by Rouan.nl

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.