...
+ 1 k
Geslaagde transformaties
+ 1 k
Succesvolle coaching
+ 1 k
Tevreden klanten

PERSONAL TRAINING SCHOTT COACHING

Afvallen, spiermassa opbouwen, je conditie verbeteren: jij hebt het in je.
Schott Coaching, personal trainer in Rotterdam, haalt het beste in jou naar boven. Wat je doel ook is. Of je nu nog een gym vanbinnen hebt gezien, of een professionele topsporter bent. Personal training helpt je zowel fysiek als mentaal de persoon te worden waar je (nog) trots(er) op bent. 

PERSONAL TRAINING DIE ÉCHT PERSOONLIJK IS.

Sommige personal trainers werken met vaststaande trainingsprogramma’s en doelstellingen. Maar Schott Coaching doet niet aan standaard. Het traject heet niet voor niets PERSONAL training: jouw persoonlijke wensen en doelstellingen staan voorop. 

Dus of je nu 5 of meer dan 20 kilo wilt afvallen, van een schriel latje wilt veranderen in een echte kast of vooral kiest voor personal training om je conditie te verbeteren: jouw gewenste resultaat is het uitgangspunt.  

Jij bent uniek. Daarom wordt de personal training volledig vormgegeven op basis van jouw uitgangspunt en het gewenste resultaat. Je ontvangt 100% persoonlijke, op maat gemaakte voedings- en trainingsplannen. Samen met de personal trainer ga je hiermee aan de slag, zodat je het beste resultaat behaalt.  

VERZEKERD VAN EEN VASTE PERSONAL TRAINER

Bij Schott Coaching train je altijd onder leiding van dezelfde – meer dan 8 jaar ervaren – personal trainer: Yorick Schott. Hierdoor heb je een vast aanspreekpunt waar je mee en tegen kunt sparren. Binnen de kortste keren zijn we helemaal op elkaar ingespeeld. Wel zo handig, want dit zorgt ervoor dat jij je fysieke en mentale doel(en) nog sneller behaalt. 

PAKKETTEN PERSONAL TRAINING

Schott Coaching werkt aan de hand van onderstaande pakketten. Je weet dus precies waar je aan toe bent en komt tijdens de personal training niet voor verrassingen te staan. Weten welk pakket het meest geschikt is voor je doelstellingen? Tijdens het uitgebreide intakegesprek met de personal trainer, in Rotterdam of online, bespreek je samen welk pakket nodig is voor jouw gewenste resultaat. 

Personal training

1 - op - 1 Training
449 per maand
 • Direct starten
 • 2x trainen per week
 • Incl. vet meting
 • 1 op 1 trainingen
 • Incl. voedingsplan op maat
 • Vanaf 3 maanden beschikbaar

Duo training

1 - op - 2 Training
235 per maand p.p.
 • Direct starten
 • 2x trainen per week
 • Incl. vet meting
 • 1 op 2 trainingen
 • Incl. voedingsplan op maat
 • Vanaf 3 maanden beschikbaar

Transformatie coaching

Online
149 per maand
 • Direct starten
 • Telefonische intake
 • Persoonlijk voedingsplan
 • Persoonlijk trainingsplan
 • Wekelijkse voortgang bewaking
 • Einde week check-in momenten
 • Snel (chat)contact met de coach
 • 16 weken traject, daarna maandelijks opzegbaar

PERSONAL TRAINER ROTTERDAM

Blijvend afvallen is slechts één berichtje verwijderd. En dat geldt ook voor je andere doelen op het gebied van lichaamstransformatie en mindset. Durf jij nu écht de eerste stap te zetten en voor jezelf te kiezen? 

Neem contact op met personal trainer Yorick Schott van Schott Coaching en we gaan zo snel mogelijk samen aan de slag met personal training in Rotterdam vanuit Basic-Fit IJsselmonde Dwarsdijk. 

Zo snel mogelijk ja. Deze personal trainer houdt van actie. Het personal trainingstraject in Rotterdam gaat daarom binnen één week van start. Dat is maar goed ook, want jouw gezondheid kan niet wachten. 

ZO GAAT HET PERSONAL TRAININGSTRAJECT IN ROTTERDAM VAN START

Contact

Je neemt contact op met Schott Coaching
Direction Arrows
Stap 1

Intake

Tijdens het (vrijblijvende) intakegesprek bespreken we je doelstellingen en komen we tot een plan van aanpak dat het beste bij je past.
Direction Arrows
Stap 2

Start

Binnen één week gaat de personal training in Rotterdam van start. Je ontvangt een op maat gemaakt voedingsplan en fitnessschema. De personal trainer begeleidt je volledig bij het fitnessen in Basic-Fit IJsselmonde Dwarsdijk.
Direction Arrows
Stap 3

Focus

Naast de krachttraining ligt de focus ook op een stukje doelgerichtheid. Tijdens het gehele personal trainingstraject wordt je fysieke en mentale progressie uitgebreid gemonitord en waar nodig bijgestuurd.
Stap 4

Transformaties

Wat zeggen klanten over ons?

youri van leeuwen
youri van leeuwen
2023-01-16
Super goeie ervaring aan de coaching van Yorick!! Mega veel info en tips gekregen omtrent van voeding en training. Echt een aanrader!! Goeie communicatie wijze en duidelijke schema's.
Lisa de Wit
Lisa de Wit
2023-01-16
Ik krijg nu iets langer dan 1.5 jaar PT van Yorick. Na jaren lang zelf te hebben geprobeerd om af te vallen d.m.v verschillende diëten en pogingen tot sporten was het tijd voor verandering. Yorick heeft mij laten zien dat je met een normale voedingspatroon en mindset heel ver kan komen. Door de juiste tools te geven (voedings en trainingsschema's, maar ook zijn beschikbaarheid voor advies/vragen en hulp) ben ik in 10 maanden 30 kilo afgevallen. Daarna werd ik zwanger en heeft Yorick mij hier in super begleid zodat ik fit bleef tijdens mijn zwangerschap en dit het herstel bevorderde na de bevalling. Yorick heeft aandacht voor jou als persoon en voor je doelen die je graag wilt behalen!
Jamie Stal
Jamie Stal
2023-01-16
Yorick is een zeer goede coach, heeft veel kennis van wat hij doet. Waar jij vast loopt met training/voeding weet hij er wel een oplossing voor te vinden. Ook maakt hij veel tijd voor je vrij en kun je hem altijd berichten als je iets wilt vragen of weten. Heeft mij enorm geholpen👍🏻
Engin kilic
Engin kilic
2023-01-13
Yorick is een geweldige coach op vrijwel elk gebied. Hij is professioneel, flexibel en erg persoonsgericht. Persoonlijk ben ik fysiek en mentaal veel sterker geworden dankzij Yorick. Hij heeft heel veel kennis en is echt een fijne coach om mee samen te werken.
Andrea Gale C. Sinconiegue
Andrea Gale C. Sinconiegue
2022-12-14
I experienced a month of personal training with Yorick for muscle strengthening and knee recovery. I recovered faster with my knee dislocation (2x/week session) and got stronger with his trainings rather than my physiotherapy with a PT from my hospital. His sessions, detailed meal plans catered to your preferences, and (f) good advises are worth for his price.
Michelle Kies
Michelle Kies
2022-12-13
Toen ik bij Yorick terecht kwam had ik een heel ander beeld van “genieten” van het leven. Ik wilde eigenlijk alles blijven eten en drinken, maar óók een droomlichaam. Yorick heeft mij niet alleen geholpen met een trainingsschema, het fitnessen zelf en de juiste technieken aanleren etc., maar vooral ook met mijn denkwijze veranderen; Met mijn oude gewoontes zou ik simpelweg niet kunnen bereiken wat ik zou willen. Yorick is een échte begeleidende coach, iedere dag beschikbaar, ook als je er even helemaal doorheen zit. Ik kan niet anders zeggen: super fijne coach die ook goed naar jouw behoeften luistert zodat het persoonlijke coachingstraject passend blijft!
Yalda Munir
Yalda Munir
2022-12-13
Ik ben zelf 6 maanden lang gecoacht door Yorick! Hij is echt een top coach, hij heeft me op vele manieren erg veel begeleid zowel op fysiek niveau als mentaal niveau. Door hem kan ik nu eindelijk erg goeie stappen maken rond voeding en beweging wat ik hiervoor helemaal niet kon. Ook heeft hij me geleerd door te zetten en niet op te geven waar ik hem ontzettend dankbaar voor ben. Ik raad Schott coaching aan aan iedereen, het is helemaal topp! Yorick en zijn team zijn geweldig om mee samen te werken en erg vertrouwd!!
yongda liu
yongda liu
2022-11-15
Toen ik bij Yorick terecht kwam dacht ik dat ik wat hulp nodig had met de juiste voeding en training afstemmen. Uiteindelijk heb ik dit ook ontvangen. Maar wat mij voor bijblijf is de hulp die ik kreeg op psychologisch en sociaal gebied en dat ik een persoon ben geworden die waarde hecht aan zijn gezondheid en er ook zo uitziet en dat te durven communiceren naar anderen. Ik kan nu genieten van het eten met andere, mijn maaltijdsplan volgen en train een heel stuk harder. Dit zal ik voor de rest van mijn leven zal kunnen meenemen. Wat je doelen op fitness en voedingsgebied zal zijn, ik kan Yorick zeker aanbevelen om je daarbij te helpen!
kayleigh hasenbein
kayleigh hasenbein
2022-10-24
Hele fijne coach! Reageert heel snel en helpt echt heel goed, zeker een aanrader !!
Greet Wolthuis
Greet Wolthuis
2022-08-23
Topcoach! Ik heb een personal trainer in de arm genomen om mijn rug te versterken na jarenlange problemen en mijn shape wat te verbeteren. Yorick begeleidde mij supergoed, gaf enorm veel tips over voeding, liet mij tussen oefeningen door genoeg rust nemen (lastig!), was heel streng in mijn houding hoe ik een oefening uitvoerde, was puzzelen wat wel/niet goed ging maar heb er enorm veel baat bij gehad. Nu ga ik het zelf proberen maar zal zeker regelmatig even 'inchecken' bij hem.

Dwarsdijk 78

3078 JD Rotterdam

KVK: 74505785

Daarom kies je voor ons

Copyright © Schott coaching 2023 All Right Reserved | Powered by Rouan.nl

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.